Een Holi feest of Kleurenfeest organiseren:

Sinds meer dan 10 jaar beleveren wij kleurenfeesten en Holi festivals over de hele wereld. Dit kan een kinderfeestje met 20 kinderen zijn, tot een serieus festival met soms wel 50.000 gasten.

Het Holi Color Kleurenpoeder feest kent z’n oorsprong in India. Het is nauw verweven met het Hinduisme en het holi feest is het begin van de lente.

Hoe organiseer ik een kleurenfeest met Holi Color kleurenpoeder:

We bieden een een groot assortiment aan producten die interessant zijn als je een kleurenfeest of holi festival wilt organiseren.
Het meest populaire en geschikte product zijn onze kleurenpoeder zakjes. Deze kunnen makkelijk uitgedeeld of verkocht worden op een holi feest of kleurenfestival.
Het aantal zakjes kleurenpoeder per persoon hangt een beetje af van de duur van het kleurenfeest. Ook het budget voor het holi festival speelt hierin natuurlijk een rol.

Wat altijd goed werkt is een aftelmoment voor de feestgangers . De DJ of iemand can de organisatie telt af en alle deelnemers gooien dan tegelijk hun kleurenpoeder in de lucht. Dit geeft een prachtig effect. Wij kunnen u foto’s sturen van dit type countdown momenten met menigtes tot wel 10.000 personen.

Je kunt het gebruikt van de zakjes kleurpoeder ook aan de deelnemers zelf overlaten. De deelnemers kunnen het kleurenpoeder dan naar hartelust in de lucht en over elkaar heen gooien.
Je kunt het terrein natuurlijk leuk versieren met ballonnen of slingers. Wij bieden de volgende producten om de dag van het holi feest extra speciaal te maken: Kleurpoeder shooters / brandblussers gevuld met kleurenpoeder / goud en zilver kleurenpoeder / UV Neon kleuren / Holi pomp en mooie kleuren zonnebrillen.

De kleurenpoeder shooters kunnen gebruikt worden als startsein van het kleurenfeest of holi festival. De kleurpoeder shooters geven een harde knal en er komt een mooie poederwolk uit. Wilt u echt iets speciaals, overweeg dan onze met kleurpoeder gevulde brandblussers. Deze geven een prachtige poederwolk. De feestgangers zullen het geweldig vinden.
Om de ogen een beetje tegen het kleurenpoeder te beschermen, bieden we ook kleuren zonnebrillen aan. Maar we hebben ze vooral speciaal laten maken om iedere bezoeker van uw holi festival er extra kleurrijk uit te laten zien.

Bijna alle kleurenfeesten en holi festivals waar wij mee samenwerken zijn jaarlijks terugkerende events geworden. De foto’s en filmpjes worden altijd in grote getale gedeeld op social media. De promotie voor uw volgende holi festival is hiermee vanzelf van start gegaan.

Voor grotere festivals bieden wij speciaal bedrukte verpakkingen aan. Zo kunnen wij uw festival naam, sponsors en social media kanalen of gewoon een leuke boodschap op ieder zakje bedrukken. Deze service start vanaf 20.000 zakjes.

Team Kleurenpoeder.nl

info@KleurenPoeder.nl
+31 6 18 39 81 99