Wat is er leuker dan een dag vol kleur, samen buiten zijn en gezonde beweging.
Een Color Run of Kleurenloop is al jaren een zeer populaire activiteit. Tal van scholen, sportverenigingen, scoutings, dorpsfeesten gingen u al voor.

Wij assisteren sinds meer dan 10 jaar Color Runs door heel Europa. Sommige van deze evenementen hebben 100 deelnemers. Maar dit kan wel oplopen tot 25.000 personen.
Onze kleurenpoeder voor Color Run en Kleurenloop zijn veilig en makkelijk afwasbaar.

Om deze reden gebruiken de meeste bekende color runs onze producten. Enkele events waar wij al jaren mee samenwerken zijn: The Color Run / SZIGET / Colours by the Sea / Holi Fusion / Color me Rad etc.

We bieden tal van leuke producten om uw Color Run tot een onvergetelijke dag te maken. Alle color run producten worden op onze website uitgebreid toegelicht.
Voor een Color Run of kleurenloop zijn de volgende producten leuk om te overwegen”.

  • Bulk grootverpakking kleurpoeder: Dit is om de color run kleurenstations te bevoorraden. We bieden een prachtige unieke kleur voor ieder station.
  • Knijpflesje met kleurpoeder: Deze zijn handig en leuk voor bij de kleurenstations. Hiermee spuit u gemakkelijk het kleurpoeder op de deelnemers van de color run.
  • Color Run zonnebrillen: Deze zijn naast een leuke herinnering ook een beetje ter bescherming van de ogen. Ze ogen natuurlijk geweldig op de dag van het evenement.
  • Kleurpoeder shooters: Deze geven een harde knal en lanceren een prachtige poederwolk. Erg leuk als startschot voor uw kleuren evenement.
  • Brandblussers met Kleurpoeder (Poederblussers): Deze geven een gigantische poederwolk. Er leuk voor de start of finish van de Color Run. Het visuele effect is prachtig en maakt de color run tot een onvergetelijke ervaring voor deelnemers en organisatie.

Het heet Color Run. Maar er hoeft natuurlijk niet gerend te worden. Lopen mag natuurlijk ook. We hebben ook met events samengewerkt waar men op de fiets zat. En natuurlijk is het fijn als mensen die slecht ter been zijn ook deel kunnen nemen. Een rolstoel kan uitstekend gebruikt worden als het parcours dit toelaat.

Een Color Run of Kleurenloop voor het goede doel:

Vaak zien we dat de kleurenloop voor het goede doel wordt georganiseerd. Een Color Run is een hele leuke en effectieve manier om fonds te werven voor een goed doel.
Het positieve en sportieve karakter maakt dat sponsoren hun naam graag aan een Color Run verbinden. Denk eens aan alle foto’s en video’s die op social media verspreid zullen worden van de Color Run. Ook is lokale media vaak geinteresseerd om verslag te doen van dit type events.

Hoe organiseer ik een Color Run met kleurenpoeder:

Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag op weg om uw Color Run een geweldige ervaring te laten zijn.

Een Color Run bestaat meestal uit 5 zogenaamde kleurenstations. Dit zijn de kleurpunten waar de deelnemers langsrennen. Bij deze kleurenpunten staan meestal vrijwilligers die de kleuren over de passerende deelnemers gooien. Dit kan met plastic bekertjes of met de handen. We hebben ook speciaal voor de kleurenstations knijpflessen gevuld met kleurenpoeder.
Het is het beste om de deelnemers van uw color run in kleinere groepjes te laten vertrekken. Dit geeft de mensen bij de kleurstations de kans om iedere deelnemer onder de kleurpoeder te gooien.

Voor de start hebben we eventueel kleurpoeder shooters. Deze geven een harde knal en er komt een mooie poederwolk uit. Wilt u echt iets bijzonders, dan kunt u ook overwegen om de zeer populaire kleurpoeder poederblussers te gebruiken.

De finish van de Color Run:

Het is erg leuk om bij de finish van de Color Run een finish feestje te houden. Hiervoor hebben we speciaal kleine zakjes kleurenpoeder. Vaak wordt er een aftelmoment georganiseerd (count down).
1, 2, 3….en bij 3 gooit iedereen zijn of haar kleuren de lucht in. Dit geeft een geweldig effect. De zakjes kleurenpoeder kunnen uitgedeeld of verkocht worden.

Veiligheid en schoonmaak van de Kleurenloop:

Vanzelfsprekend ontvangen we regelmatig vragen over veiligheid en schoonmaak.
Op deze pagina gaan wij hier uitgebreid op in. Graag geven we mee dat onze color run poeders EU gecertificeerd zijn. Onze kleurstoffen zijn E-nummers uit de voedingsindustrie. Daarnaast zijn onze kleurenpoeders brandveilg.

U kunt ons altijd bellen of mailen voor aanvullende info of vragen. We assisteren u graag bij het organiseren van uw Color Run met onze veilge en gecertificeerde kleurenpoeders en Color Run producten.

Team Kleurenpoeder.nl

info@KleurenPoeder.nl
+31 6 18 39 81 99