Een Fotoshoot of video shoot met Holi Color Kleurpoeder:

Sinds 10 jaar beleveren wij evenementen, kleurenprojecten, fotoshoots, TV commercials en videoshoots over de hele wereld.

De holi colors geven een geweldig visueel effect. Er zijn tal van mogelijkheden hoe onze kleurpoeder producten toe te passen bij uw fotoshoot, video shoot of TV commercial.

Elk project met holi color vraagt om een eigen benadering. Dit heeft te maken met de omgeving, het weer en natuurlijk het gewenste effect dat u wilt bereiken.
We hebben hiervoor speciaal een groot assortiment kleurenpoeder producten. Van onze felgekleurde classic holi colors tot UV Neon kleuren, tot goud en zilver glitter kleurenpoeders.
Daarnaast hebben we poeder shooters (powder cannons) en onze zeer populaire poeder brandblussers. Onze knijpflesjes gevuld met kleurenpoeder en onze mini poeder spray kunnen soms ook uitkomst bieden om een gewenst effect te realiseren

dog colour photography

Wie gebruiken onze Kleurpoeder voor visuele projecten:

Film producties: Enkele grote films hebben onze holi color kleuren gebruikt om bepaalde scenes kracht bij te zetten.
Maar denk ook muziek commercials. Bands als Coldplay en de Red Hot Chilli peppers gebruikten holi color kleurenpoeder in hun clips.

Video clip / commercials en reclamebureau’s: In tal van TV commercials zijn onze holi color kleurenpoeders gebruikt. De commercials trekken direct de aandacht van uw doelgroep en zorgen voor een blijvende herinnering. Merken asl Vodafone, Swarzkopf, Rituals, ZAPP, Jumbo etc.
De video’s trekken automatisch veel aandacht door hun felle kleurenwolken. En dat is uitendelijk toch het doel van een reclame. Vraag ons gerust naar reclame cases of advies hoe onze kleurenpoeder te gebruiken bij uw project.

Fotoshoot met kleurenpoeder: We hebben professionele en amateurfotograven over de hele wereld geassisteerd met hun kleurpeoder foto projecten. Van productfotografie tot trouwfoto’s tot sessies met kleurpoeder met paarden en hondenfotografie. Je kunt oneindig expirimenteren met de holi color kleurpoeders en foto effecten. Onze kleurpoeders zijn veilig voor mens en dier. Ook voor video clips is kleurenpoeder zeer geschikt. Het geeft een mooi dyniamish effect. Vraag ons gerust naar voorbeelden of klantcases. We hebben tal van prachtige voorbeelden van fotografie met kleurenpoeders.

Special effects en holi color kleurpoeder (SFX): We werken samen met tal van SFX bedrijven. Soms is dit voor een speciaal effect dat op een podium bereikt dient te worden. Soms ook om stunts extra kracht bij te zetten. Maar vaak ook voor de hierboven genoemde type projecten. De projecten met kleurenpoeder en special effects zijn eindeloos.
Special effects met kleurenpoeder zijn een geweldige combinatie. We hebben tal van prachtige klantcases die we met u kunnen delen.

Welke Kleuren holi colors zijn er voor mijn fotoshoot / videoshoot?

We bieden een zeer ruim assortiment aan kleuren voor kleurpoeder fotoshoots.

  • Rood holi color kleurenpoeder voor fotoshoot of videoproductie
  • Blauw holi color kleurenpoeder voor fotoshoot of videoproductie
  • Paars holi color kleurenpoeder voor fotoshoot of videoproductie
  • Geel holi color kleurenpoeder voor fotoshoot of videoproductie
  • Roze holi color kleurenpoeder voor fotoshoot of videoproductie
  • Groen holi color kleurenpoeder voor fotoshoot of videoproductie
  • Oranje holi color kleurenpoeder voor fotoshoot of videoproductie
  • UV Neon Fluo holi color kleurenpoeder voor fotoshoot of videoproductie
  • Goud en zilver holi color kleurenpoeder voor fotoshoot of videoproductie

Leg je project of idee gerust eens aan ons voor. Met onze jarenlange ervaring kunnen we ongetwijfeld adviseren. Wellicht hebben we al eens een soortgelijk kleurenpoeder fotoshoot of videoshoot gedaan.

Heel veel plezier en success met holi color kleurenpoeder fotoshoot of videoshoot.

Team Kleurenpoeder.nl

info@KleurenPoeder.nl
+31 6 18 39 81 99