Gender reveal party

Een gender reveal party is ontzettend populair en erg leuk om te organiseren. Het fenomeen Gender Reveal party is overgewaaid uit Amerika. Er zijn tal van manieren om een Gender Reveal party te vieren. Daarom richten ons al jaren op allerlei varianten van Gender Reveal party ideeen met kleurenpoeder. We bieden onze gender reveal producten aan in tal van verschillende type verpakkingen. Vanzelfsprekend Roze voor een meisje en prachtig Blauw voor een jongetje.

Gender reveal party organiseren met kleurenpoeder:

Een Gender Reveal feestje is een feestje rondom de geslachtsbepaling van het aanstaande kindje. Familie en vrienden worden uitgenodigd. Tijdens het Gender Reveal feestje wordt het geslacht bekend gemaakt. Door middel van Roze of Blauw kleurpoeder producten vindt de onthulling plaats tijdens het gender reveal feestje.
Wij garanderen u. Met onze gender reveal kleurenpoeder producten wordt uw gender reveal party een onvergetelijke ervaring.

Producten en ideëen voor uw geslachtsbepaling feestje

Een geslachtsbepaling feestje kan op tal van manieren ingevuld worden. Veelal met taart en ballonnen in Roze en/of Blauw.
Wij richten ons vooral op kleurpoeder producten voor uw geslachtsbepaling feestje.
Speciaal hiervoor hebben wij zakjes met 100 gram kleurpoeder. Deze Roze of Blauwe kleurpoeder zakjes kunnen op tal van manieren worden ingezet voor uw geslachtsbepaling feestje. Zo kunt u het poeder in ballonnen doen. Ook stoppen klanten het in de uitlaat van hun auto of motor. Verder kan er oneindig met het roze en blauwe kleurenpoeder geknutseld worden.
We hebben ook grotere zakken van 5 kilo en 25 kilo Roze of Blauw kleurpoeder.
Vanzelfsprekend is het Roze of Blauwe kleurpoeder makkelijk afwasbaar en volledig veilig en gecertificeerd.
Hieronder nog enkele populaire gender reveal producten die wij leveren. Vanzelfsprekend is aan de buitenzijde niet te zien welke kleurpoeder in de kleurpoeder kanon zit. Het is een grote verrassing voor iedereen.

Kleurpoeder Kanon / Genderreveal Confetti Kanon

Ons Kleurpoeder kanon is een heel populair product.
We hebben kleurpoeder kanon blauw en we hebben een kleurpoeder kanon roze.
Beiden zijn gevuld met 100 gram kleurpoeder. Het kleurpoeder hand kanon geeft een harde knal. Een prachtige wolk kleurpoeder wordt de lucht ingeschoten. De aanstaande ouders kunnen ieder een kleurpoeder kanon “afsteken”. Het is natuurlijk ook heel leuk om de gasten ook ieder een Kleurpoeder kanon of gender reveal confetti kanon te geven. De kleurpoeder kanonnen of gender reveal confetti kanonnen staan garant voor een geweldige Gender reveal party met prachtige foto’s en filmpjes.
Onze kleurenpoeder gender reveal shooters laten vanzelfsprekend niet zien welke kleur poeder erin zit. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van onze gender reveal shooters. Als u uw gender reveal shooter vandaag bested, dan heeft u deze morgen al in huis.

Gender Reveal kleurpoeder brandblusser

Wilt u echt iets bijzonders? Overweeg dan onze Gender Reveal kleurpoeder brandblusser. Ook wel de Gender Reveal Color Blaster genoemd.
Deze 4 kilo brandblusser is gevuld met baby Blauw of baby Roze kleurpoeder.
Het moment dat de hendel wordt ingedrukt spuit er een gigantische wolk gender reveal poeder de lucht in. De spray van onze gender reveal poeder brandblusser duurt ongeveer 12 tot 15 seconden. Op gender reveal gebied is de Genderreveal kleurpoeder brandblusser het allerleukste product op de markt. Wij zijn er trots op dat wij de gender reveal poederblusser bedacht en ontwikkeld hebben.
Bij ontvangst is de Gender Reveal kleurpoeder brandblusser klaar voor gebruik. Vanzelfsprekend is aan de buitenzijde niet te zien welke kleur kleurpoeder in de Gender Reveal kleurpoeder brandblusser zit.

Heel veel plezier met uw Gender Reveal. Laat onze kleurpoeder producten deze dag extra special maken. We zien foto’s en filmpjes van uw Gender reveal feest vanzelfsprekend graag tegemoet.

Bel of mail ons voor vragen of advies. Afhalen van de bestelling mag ook op afspraak.

Team Kleurenpoeder.nl

info@KleurenPoeder.nl
+31 6 18 39 81 99