Nieuw Holi Color Poeder Festival in Nederland: Holi Gaudy

Color Run 2013 Amsterdam

Naast The Color Run en Holi Festival is er dit jaar een nieuwkomer; Holi Gaudy Festival. De organisator Go2 – Convent GmbH trapt goed af met dit jaar al 30 festivals verspreid over heel Europa. De meeste van de feesten vind je in Duitsland en Denemarken, maar 2 augustus is Holi Gaudy in Nijmegen. Kaarten voor dit holi feest zijn nog te koop. Wij zijn er in ieder geval bij om foto’s te maken van het KleurPoeder.

Er zijn ook in 2014 weer meer dan genoeg geweldige festivals waar er weer volop met kleurpoeder word gestrooid. En is Nederland niet groot genoeg voor je, dan kun je verder terecht over de hele wereld! Zaterdag 2 augustus organiseert Holi Festival of Colours in Utrecht een festival voor 25.000 man. Holi Festival of Colour organiseert verder festivals in: Mexico, Brazilië, Chili, Argentinië,Ierland, Engeland, België Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Nigeria, Kenia, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Duitsland (maar liefst 6 festivals bij onze oosterburen). De voorverkoop is al begonnen dus haal je ticket snel, of geef natuurlijk zelf een Holi KleurenPoeder feest ; )

Color runs zijn minstens net zo populair. In 2013 zijn er al 3 marathons georganiseerd. Op de aller eerste was KleurenPoeder.nl aanwezig. De foto’s van deze eerste KleurenLoop zijn te vinden op Facebook.com/ColoredPowder. Helaas is er geen The Color Run 2014  in Amsterdam. De organisatie heeft er samen met Net5 voor gekozen om er alleen één in Zwolle (7 juli) en Utrecht (4 augustus) te organiseren. Het filmpje van vorig jaar staat hieronder:

Dit bericht is gepost in nieuws. Bookmark de link.