Marije Weterings & Holi KleurPoeder Shooters

Zoals al eerder te lezen was, heeft KleurenPoeder.nl nu ook CO2 shooters te koop. Dit naar aanleiding van een Holland’s Next Top Model aflevering waarin Paars ‘Color Run Poeder’ werd gebruik. Om het effect van deze shooters te testen, heeft Marije Weterings de proef op de som genomen. Zij had hiervoor nog niet met Holi KleurPoeder gewerkt. Eén keer eerder had zij een fotoshoot gedaan met wit meel, met dit effect. Naar aanleiding van het succes organiseert Marije 22 maart een workshop. Als je hieraan mee wilt doen, stuur dan een e-mail naar info@marijeweterings.nl

Mocht je enthousiast zijn geraakt en zelf aan de slag willen, Holi Poeder, Shooter en Blowers kun je hier kopen. Bestellen van Holi Poeder doe je bij producten. De Shooters met daarin 100 gram KleurenPoeder zijn één keer te gebruiken en bestel je vanaf € 10,50. Om het licht en de camera goed in te stellen, adviseren wij fotografen eerst uit de hand Gekleurd Poeder te gooien en vervolgens een KleurenShooter te gebruiken. Omdat de kans altijd aanwezig is dat het de eerste keer niet goed gaat, kun je overwegen om van één kleur twee à drie shooters te nemen. Als het model of de omgeving dan al een kleur heeft gekregen, is dit bij de tweede foto geen probleem. Bij de shoot zijn echter in totaal maar vijf shooters gebruikt, elk met een andere kleur Gulal Poeder.

Bij de shoot met KleurPoeder uit India, had Marije hulp van een visagiste en een model. Door een perfecte timing van het schieten van het Gekleurde Poeder en het afgaan van de flitsers is resultaat prachtig geworden. Het volledige artikel van Marije Weterings staat op Photofacts. Het behind the scenes filmpje vind je wel op onze site:

Dit bericht is gepost in nieuws. Bookmark de link.