CCC RainBowRun 2014

CCC RainBowRun

14 November, 2014 bestond het CCC (Corolus Clusius College) 95 jaar! Niet alleen was deze dag geweldig voor alle docenten en studenten van het CCC maar ook voor Edukans.

Het CCC heeft met de CCC RainBowRun maar liefst 20.000 keiharde pegels ingezameld en gedoneerd aan Edukans. Edukans geeft kinderen scholing. Deze CCC RainBowRun werd mede mogelijk gemaakt door Anneke van XL Support die deze dag heeft georganiseerd. Wij van KleurenPoeder hebben ook ons steentje bijgedragen door poeder te leveren en niet één niet twee maar vijf Blowers in te zetten. De CCC RainBowRun was dan ook een grandioos succes.CCC

Dit 19e lustrum zal nog in iedereens lange termijn geheugen staan gegrift, dat is iets wat zeker is. Graag wilt KleurenPoeder dan ook XL support en alle 1700 leerlingen en docenten bedanken voor dit evenement.

Wil jij zelf ook een ColorRun voor jou school organiseren? Wij zijn 24/7 telefonisch of via mail bereikbaar. Heb je vragen of wil je weten hoe je dit het beste kunt aanpakken? Hoeveel poeder je nodig hebt? Bel ons dan met de volgende gegevens:

  • Aantal deelnemers
  • Beschikbaar budget
  • Aantal medewerkers/vrijwilligers
  • Lengte van de ColorRun

Wij zullen aan de hand van de bovengenoemde punten een aantal mogelijkheden samenstellen waar je zelf uit kunt kiezen.

 

Dit bericht is gepost in nieuws. Bookmark de link.